Divine Fair Trade Chocolade

Owned by cocoa farmers, made for chocolate lovers. Divine is Fair Trade 2.0!

Wij zijn de trotse distributeur van Divine Fair Trade Chocolade voor de Benelux. Wat ons betreft het beste Fair Trade Chocolade merk!

Divine is het enige Fair Trade chocolade bedrijf dat voor een groot deel eigendom (44%) is van cacao boeren. De Cacao boeren van de coöperatie Kuapa Kokoo in Ghana krijgen daardoor niet alleen een goede prijs voor hun cacao en extra geld om te investeren in de verbetering van hun gemeenschap, doordat zijn eigenaar zijn van Divine Fair Trade Chocolade delen zij in de winst en hebben een belangrijke stem in de chocolade industrie.

Het motto van Kuapa Kokoo is PaPa Paa wat beste van het beste betekent. Voor Divine Fair Trade Chocolade wordt uitsluitend de beste kwaliteit cacaobonen gebruikt.Deze worden gecombineerd met andere Fair Trade ingrediënten wat leidt tot heerlijke en unieke smaak combinaties zoals bijvoorbeeld 70% pure chocolade in combinatie met frambozen en melk chocolade met toffee en zeezout.

Alle Divine Fair Trade Chocolade producten zijn Fair Trade gecertificeerd, zijn volledig traceerbar ‘from bean to bar’ en bevatten zoveel mogelijk Fair Trade (ca. 80%-99%) ingrediënten. Daarnaast maakt Divine zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten en gebruikt geen discutabele ingrediënten zoals soja en palmolie.

Het assortiment bestaat uit 100g tabletten. 45g repen (candybar formaat) en verschillende seizoensproducten voor pasen en kerst. Klik hier voor het hele Divine Fair Trade Chocolade assortiment.

Divine Fair Trade Chocolade is sinds 1998 zeer succesvol op de Engelse markt. Zo won Divine in 2014 de social enterprise award en werd de melk toffee zeezout reep uitgeroepen tot het favoriete Fair Trade product van het jaar. Divine was in 2015 het snelst groeiende chocolade merk bij een van Engelands grootste retailers.

Kortom een merk waar iedereen blij van wordt!

We komen graag langs om meer over Divine te vertellen, om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken en last but not least om natuurlijk Divine Fair Trade Chocolade te laten proeven. Klik hier om direct contact met ons op te nemen.

Het uitgebreide verhaal over Divine lees je op hun website: www.divinechocolate.com