Over ons

Waarom
Steeds meer mensen geven om wat zij eten. Zij zijn zich bewust van hoe, waar en door wie producten gemaakt worden en wat erin zit. Lekker, gezond, eerlijk en transparant voedsel dus. Wat ons betreft een blijvende en mooie ontwikkeling die ons eten voorgoed zal veranderen. Toch is het aanbod van dit “nieuwe eten” nog beperkt. Kijk maar eens in de schappen van een supermarkt. Tijd dus om hier zelf mee aan de slag te gaan want wij zijn er van overtuigd dat eten lekker, gezond, eerlijk en transparant tegelijkertijd kan zijn.

Hoe
Er zijn veel (vaak kleinere) producenten die het met ons eens zijn en lekker, gezond, eerlijk en transparant eten maken.Veel van hun producten zijn nu nog niet of beperkt verkrijgbaar.

Wat
Geholpen door een flinke dosis enthousiasme en jarenlange FMCG ervaring zorgen wij ervoor dat de producten van deze producenten goed verkrijgbaar worden. Met Food Matchmakers distribueren wij deze producten in de Benelux en maken onze voeding een beetje beter.

Onze producten maken iedereen in de keten blij (van producent tot en met de consument), hebben een goed en aansprekend verhaal te vertellen en zijn in lijn met de laatste trends.